Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Web Tasarım Nasıl? Yapılır

19 Aralık 2008 Cuma

Web Tasarım Nasıl? Yapılır

DİZAYN İÇİN HAZIRLIK
Biliyorum herkes bugünlerde, web sayfası dizayn etmekten bahsediyor yada web sitesi olduğunu söyleyip sizi kıskandırmaya çalışıyor. Bazıları HTML diye birşeyden bahsediyor fakat kimse size ne olduğunu söylemiyor, yada söylemek istemiyor. Yada web dizayn yapmanın çok zor birşey olduğu gibi bir izlenim veriyorlar size. Fakat bunlar sizi hiç yıldırmasın çünkü bu yazının sonunda sizde web sayfası dizayn etmeye ilk adımı atmış olacaksınız. En azından web sayfası tasarlamanın kolay ve çok zevkli birşey olduğunu bu uygulamalı yazımda göreceksiniz. Yazımı okuduktan sonra inanın bana, basit bir web sayfası yapacak duruma geleceksiniz.
Yazımın sonunda sizler için bir HTML Kılavuzu ekledim, ister yazdırın ister duvarınıza asın, bir HTML uzmanı olma yolunda işinize çok yarayacağından hiç şüphem yok.
Şimdi web sayfamızı dizayna başlamadan önce size neler gerekli olacak onlara bir göz atalım.
• Bir adet bilgisayar.
• İnternet Explorer yada Netscape Navigator, bu bizim web sayfalarımızın nasıl göründüğü gösterecek olan program yani web browser'ımız.
• Ve son olarak da, belki de bu işin en önemli kısmı yani öğrenme isteği.
Evet, yukarıdaki maddeleri bir araya getirmeyi başarabildiyseniniz biran önce işimize koyulabiliriz. Fakat herşeyden önce ilerde ortaya çıkabilecek "üf-püf" leri en aza indirmek için web dizaynımız aşamasında karşımıza çıkacak bazı terimleri açıklamak istiyorum. bazı temel terimleri açıklarsam olayları belki daha kolay anlayabilirsiniz.

Web Tasarımı yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayınız


Sizinde bir web siteniz olmasını istiyorsanız buraya tıklayın. Web tasarım konusunda bilgi almak için buraya tıklayın

0 yorum: