Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

DOSYALARI UPLOAD EDIYORUZ

19 Aralık 2008 Cuma

DOSYALARI UPLOAD EDIYORUZ
Web sitemizi hazirladiktan sonra artık vitrine koyma zamanımız geldi. Vitrinimizin adi Web ve işlemin adı "upload".
Dosyalarımızı upload etmeden önce ilk yapmamız gereken şey web sitemizin dosyalarını nereye aktarılması gerektiğidir. Diğer bir deyişle sitemizi host edeceğimiz yerin bulunması. Genelde Internet Servis Sağlayıcıları siteniz için bedava alan sağlayabilir. Fakat böyle bir seçeneğiniz yoksa bedava alan bulabileceğiniz hosting opsiyonlari çok fazla. Bunların ayrıntılarını webhosting'i konu alacağım yazımda bulabilirsiniz.
Eğer nereye host edeceğinize karar verdiyseniz artık çalışmaya başlayabiliriz. Bu aşamada bazı bilgilerin sitenize hosting servisi sağlayan kurumdan alınması gerekiyor. Aşağıdaki tüm resim üzerindeki bilgileri ben sitenizin mydomain.com adlı host sağlayıcıda bulunacakmış gibi verdim.
1- Kullanıcı Adı: metin
2- Şifreniz: soylenasil
3- Web sitenizin dosyalarını upload edeceğiniz server'in adı: server1.soylenasil.com
4- Web sitenizin URL adresi www.benimsitem.com
Evet artık upload etmeye başlamamız için hiç bir neden yok hemen İnternet'e bağlanarak upload'umuza başlayabiliriz.

Web Tasarımı yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayınız


Sizinde bir web siteniz olmasını istiyorsanız buraya tıklayın. Web tasarım konusunda bilgi almak için buraya tıklayın

0 yorum: