Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

Web Tasarım

5 Kasım 2008 Çarşamba

Web Tasarımı Nedir ?
Websitebilgi.com olarak bu yazımınızda, Web Tasarımdan bahsettik. Web Tasarımı kurumsal veya kişisel bir kimliğin kendini ifade edebilmesi için uygulanan bir sanattır.

Web Tasarımının Önemi
Web Tasarımı günümüzde her firmanın hatta projesi olan her bireyin bir ihtiyacıdır.

Web Tasarımı yaptıran bir firma internette kurumsal ifadesini kazanırken, aynı şekilde Web Tasarımı yaptıran bir şahıs içinde kendini kitlelere duyurabilme fırsatı doğuyor.

Web Tasarımı, sahip olduğu bu vizyonu ile internet’in bel kemiğini oluşturuyor.

Çünkü Web Tasarımı internet kullanımının yaygınlaşması ile artan müşteri ve sosyal ihtiyaçlar sayesinde özellikle kurumsal siteler için bir gereklilik halini aldı.

Günümüzde bir çok şeyin internet aracılığı ile yapılması kişisel projeleri olan insanlar için de internet’te birer proje üretim/uygulama alanı yaratılmasına ortam sağlamıştır.

Geçmiş yıllarda kurumsal web sitelerinin az olması Türkiye de Internet kullanımının az olmasından kaynaklanıyordu.

Site açılma sayılarının sürekli artması ve Internet kullanıcılarının buna adapte olması ile birlikte kurumsal firmalar için büyük bir pazar payı doğdu.

Şimdi ise Web Tasarımı simit satan bir dükkanın bile ihtiyacı haline geldi.

Şu anki rekabete bakılırsa; Türkiye, yabancı ülkelerin rekabet ortamına erişmek üzere.

Bu rekabet sürekli açılan sitelerden ve sürekli gerçekleştirilen projelerden kaynaklanıyor.

Ancak bunlar kullanıcıların internet’i daha fazla kullanmasına endeksli olarak gidiyor.

Günümüzde de internet kullanımının bir hayli arttığını düşünürsek, buda internette ne kadar büyük bir pazar payının olduğunu gösteriyor.

Bu sayede; Web Tasarımı, sürekli gelişen ve büyüyen internet ortamında bir firma yada bir şahıs için internette bende varım diyebilmek ifadesi ile önemini ortaya koyuyor.